Marcipanmasse til konfekt
Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan Højtid: Jul Indsendt : Red : |
|
|
Man kan til konfekt lavning købe færdiglavet marcipan.
Denne kan da anvendes til marcipanbrød eller frugter i den tilstand hvori den købes.
Marcipanmassen kan gøres drøjere ved at tilsætte sigtet flormelis. 500 g. marcipanmasse kan æltes med 250 g. flormelis, eller man kan tage lige dele marcipan og flormelis. Lidt vand kan tilsættes, så marcipanen er lettere at ælte. Hvis den hænger i borde og hænder kan man ved hjælp af lidt kartoffelmel få den til at slippe. Til marcipan, der f.eks. skal overtrækkes, kan man tilsætte følgende frugter, som alle skal være hakkede: Nødder, figner, rosiner, dadler, pomeransskal, sukat, syltede kirsebær og desuden nougat. |
|
Opskriften er vist 25097 gange,
og udskrevet 306 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne