Marcipanmasse til konfekt

Marcipanmasse til konfekt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SlikRet : Slik - Marcipankonfekt

Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan

HøjtidJul

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.marcipanmasse
250-500 g.flormelis
 lidt vand
 
 evt.lidt kartoffelmel
 
Opskrift:
Man kan til konfekt lavning købe færdiglavet marcipan. Denne kan da anvendes til marcipanbrød eller frugter i den tilstand hvori den købes.

Marcipanmassen kan gøres drøjere ved at tilsætte sigtet flormelis. 500 g. marcipanmasse kan æltes med 250 g. flormelis, eller man kan tage lige dele marcipan og flormelis. Lidt vand kan tilsættes, så marcipanen er lettere at ælte. Hvis den hænger i borde og hænder kan man ved hjælp af lidt kartoffelmel få den til at slippe.

Til marcipan, der f.eks. skal overtrækkes, kan man tilsætte følgende frugter, som alle skal være hakkede: Nødder, figner, rosiner, dadler, pomeransskal, sukat, syltede kirsebær og desuden nougat.





karakterer:
Opskriften er vist 25097 gange,
og udskrevet 306 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu