Marcipanmasse (Hjemmelavet)
Hovedingrediens : Nødder - Mandler Højtid: Jul Indsendt : |
|
|
Mandlerne skoldes, smuttes og tørres, hvorefter de hakkes eller males en gang gennem en mandelkværn, blandes med det sigtede flormelis og vandet, og hakkes nu 4-5 gange gennem en emaljeret kødhakkemaskine.
Herefter stødes massen godt, ristes i en gryde over svag varme og tilsættes her mere eller mindre sukker, afhængig af hvortil marcipanen skal bruges.
Man kan også støde marcipanmassen, efter at den er ristet. |
|
Opskriften er vist 34835 gange,
og udskrevet 489 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (72 stemmer) |
|
Kommentarer Kristoffer - 2007-03-20 13:14:14 Den smager leakkert ogsaa uden at riste... for at faa en biligere masse kan du tilsaette mere sukker.. men pas paa!! hehe Per - 2006-12-05 09:18:00 Er det virkelig nødvendigt at riste marcipanmassen ? jeg mente ellers bare at marcipan var blendede mandler og sukker ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne