Skinkeculotte med krydret sauce
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeculotte Indsendt : Red : |
|
|
Brun kødet på begge sider i smør i en gryde. Tilsæt appelsin- og citronsaft, eddi-ke, hvidløg, rødløg, paprika og cayennepe-ben Hæld kødfond ved og kog kødet sagte cirka 15 minutter på hver side. Tag kødet op og jævn saucen med maizenajævning. Kog saucen igennem og si den.
Flæk chilipeberne og fjern kernerne, brug evt. gummihandsker, da peberne kan give en brændende svien på huden. Skær peberne i strimler og bring dem i kog med kumquats, honning og balsamico. Kom det i saucen.
Skær kødet i tynde skiver, læg dem på et fad og fordel lidt af saucen på det. Giv resten af saucen til sammen med grov mos af rodurter
|
|
Opskriften er vist 44638 gange,
og udskrevet 1039 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (28 stemmer) |
|
Kommentarer Helle Helt - 2008-02-08 12:34:32 Fantastisk god opskrift specielt saucen, skålen blev skrabet. Jeg severede kartoffeltern vendt i rapsolie og bagt i ovnen samt en god blandet salat til i stedet for rodfrugter |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne