Skinkeculotte med krydret sauce

Skinkeculotte med krydret sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeculotte

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.skinkekulotte
20 g.smør
3 spsk.appelsinsaft
1 spsk.citronsaft
1 spsk.balsamico eller anden rødvinseddike
1 fedknust hvidløg
0.5 hakket rødløg
1 tsk.paprika
0.125-0.25 tsk.cayennepeber efter smag
2 dl.god kødfond eller vand
2 tsk.maizenamel udrørt med 2 spsk koldt vand
1 rød chilipeber
1 grøn chilipeber
6 kumquats i tynde skiver eller 1 appelsin i tynde kvarte skiver
1 spsk.honning
1 spsk.balsamico
 
Opskrift:
Brun kødet på begge sider i smør i en gryde. Tilsæt appelsin- og citronsaft, eddi-ke, hvidløg, rødløg, paprika og cayennepe-ben Hæld kødfond ved og kog kødet sagte cirka 15 minutter på hver side. Tag kødet op og jævn saucen med maizenajævning. Kog saucen igennem og si den. Flæk chilipeberne og fjern kernerne, brug evt. gummihandsker, da peberne kan give en brændende svien på huden. Skær peberne i strimler og bring dem i kog med kumquats, honning og balsamico. Kom det i saucen. Skær kødet i tynde skiver, læg dem på et fad og fordel lidt af saucen på det. Giv resten af saucen til sammen med grov mos af rodurter





karakterer:
Opskriften er vist 44636 gange,
og udskrevet 1039 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (28 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-02-08 12:34:32
Fantastisk god opskrift specielt saucen, skålen blev skrabet. Jeg severede kartoffeltern vendt i rapsolie og bagt i ovnen samt en god blandet salat til i stedet for rodfrugter