Brunekartofler
Hovedingrediens : Rodfrugter - Brunekartofler Højtid: Jul Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kartofler koges møre i letsaltet vand og pilles.
Sukkeret varmes på panden, til det begynder at smelte og blive gyldent. Margarinen røres i sukkeret. Kartoflerne hældes i og vendes rundt i sukkerblandingen, til de er gyldne. Ryst panden ind imellem. |
|
Opskriften er vist 130615 gange,
og udskrevet 2444 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (88 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-11-07 13:39:23 mærkeligt at kartoflerne skal koges og pilles når der på billedet er glaskartofler Frederik Kruse - 2012-12-24 17:52:23 Rigtig gode ser 100% ud som på billedet :-) Myu - 2008-12-27 02:29:03 De smager for lidt af sukker. Mine ser slet ikke ud som på billedet. Øv :o( krølle bølle is - 2008-11-10 12:55:53 De her smager meget lækkert uum godt mette - 2007-12-20 18:04:37 Mums, skal til at lave dem nu.Kan aldrig huske forholdet ml. sukker og margarine.. glæder mig.. Randi - 2007-12-15 15:51:54 UHMMMMMM de er lækre. tak Bolette&Jeppe. - 2006-12-25 00:46:40 Og de smagte også godt :D Bolette&Jeppe - 2006-12-24 15:16:00 Uhm, de ser dejlige ud, vi glæder os til i aften :D |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne