Kylingpostej
Hovedingrediens : Kylling - Hakket kylling Indsendt : |
|
|
Bland en fars og fyld den i en ”slip-let”-form foret med butterdej. Luk butterdejen hel tæt og lav en skorsten midt på, så dampen kan komme ud. Bag den ved 175 grader i 30 min. Når den kommer ud af den varme ovn, fyldes der krydderurter-aspic (75 g aspic lys pulver, 0,5 l vand og masser af krydderurter, der har været på køl i fem timer) i skorstenen. Fyld helt op.
|
|
Opskriften er vist 16599 gange,
og udskrevet 193 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne