Kylingpostej

Kylingpostej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

PålægRet : Pålæg - Postej

Hovedingrediens : Kylling - Hakket kylling

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 pladebutterdej
500 g.hakket kylling
75 g.hakket krydderpølse
3 spsk.mel
½ finthakket løg
1 æg
1,5 dl.fløde
 salt
 peber
 
Opskrift:
Bland en fars og fyld den i en ”slip-let”-form foret med butterdej. Luk butterdejen hel tæt og lav en skorsten midt på, så dampen kan komme ud. Bag den ved 175 grader i 30 min. Når den kommer ud af den varme ovn, fyldes der krydderurter-aspic (75 g aspic lys pulver, 0,5 l vand og masser af krydderurter, der har været på køl i fem timer) i skorstenen. Fyld helt op.





karakterer:
Opskriften er vist 16599 gange,
og udskrevet 193 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu