Svinekød stegt som vildt
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekam Indsendt : Red : |
|
|
Læg kødet i en stor skål / gryde sammen med urterne / kryderrierne. Hæld rødvin over og lad det stå et køligt sted natten over. Vend det engang imellem, så al kødet kommer i kontakt med marinaden.
Tag kødet op af marinaden og dup det tørt. Si marinaden. Skær baconen i tern og rist dem i en stegegryde. Smelt margarinen gylden heri og brun kødet på alle sider. Krydr med salt og peber og hæld ca. 2 dl af marinaden samt 1 dl af fløden ved. Læg låg på og lad kødet stege mørt i (ca. 1 1/2 time). Tag kødet op og tilsæt resten af fløden. Spæ evt. med lidt mere af marinaden. Jæn sovsen let og smag den til med ribsgelé. Serveres med kartofler, ribsgelé og evt. waldorff-salat. |
|
Opskriften er vist 17918 gange,
og udskrevet 421 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne