Duer i hedvin
Hovedingrediens : Øvrige VildfFugle - Due - Duer Indsendt : Red : |
|
|
Steg duerne i olien, ca. 5 min. på hver side.
Tag dem op og krydr dem med salt og peber. Sauter løg, bladselleri og gulerødder i samme gryde, til løgene er klare ca. 5 min. Tilsæt skinke, hvidløg, duer, krydderurter og vin. Lad vinen koge i 2 min. og tilsæt så lidt bouillon og læg låg på. Lad retten simre for svag varme, til duerne er møre, ca. 40 min. Spæd med lidt mere bouillon under kogningen. Smag til med salt og peber og server duerne med brød, kartofler eller ris. |
|
Opskriften er vist 16226 gange,
og udskrevet 450 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Daniel - 2005-01-01 01:01:01 den er enkel og meget lækker |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne