Chokoladekarameller
Hovedingrediens : Diverse produkter - Honning Indsendt : Red : |
|
|
Honning, fløde og kakao kommes i en gryde og røres godt sammen. Blandingen bringes i kog under kraftig varme og omrøring.
Når temperaturen når 130 grader, tages gryden af varmen. Smør og stødt vanilje tilsættes, og der piskes i massen indtil den er sej og jævn. Karamelmassen hældes i en godt smurt bradepande, og når den er halvkold, skæres den i terninger. Karamellerne afkøles og lægges i lufttætte poser. |
|
Opskriften er vist 36330 gange,
og udskrevet 675 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (47 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2015-01-17 19:32:25 L.O.L. Ingen chokolade i chokoladekarameller dorte - 2012-02-10 15:47:15 hmmm nu har vi prøvet, men den blev ikke mere end 110 c og hvor længe skal man så koge sagen ? om man skal koge evt vand ud af honningen ved at lade det koge i all evighed og dette derved øger temperaturen til hele 130... og derved bliver medvirkende til at den meget bløde resp. flydende blomsterhonning faktiskt kan blive til en fast karamell... det er vel spørgsmålet. marcus - 2009-10-12 15:48:45 jeg er ti år og er vil med at søge efter karameller hej :) (^)= det er en smiley og en and tøzz - 2005-01-01 01:01:01 god, lidt sej. Kan godt anbefales. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne