Karamelsovs
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smelt sukker. Kom kogende vand i. Brug en stor gryde, da der sker en "eksplosion" når vandet kommer i. Lad det blive til en flydende sovs over stærk varme og konstant omrøring. Lad den køle af. Det er vigtig, at sovsen og flødeskummet har samme temperatur når det blandes sammen, ellers vil sovsen gryne.
|
|
Opskriften er vist 130515 gange,
og udskrevet 2168 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (84 stemmer) |
|
Kommentarer Inge Bünning - 2012-12-23 14:35:32 I vores hjem har vi altid fået karamelsovs til vores ris á la mande juleaften, helt tilbage fra min mormors tid og til idag hvor juleaften holdes hos min datter. Enkelte familiemedlemmer får serveretkirsebærsovs. Ove Christensen - 2012-12-18 14:29:22 Ja, fløden piskes til skum og blandes med karamelvandet. Blandes igen før brug. Outlaw - 2010-07-05 12:59:37 Når sovsen gryner betyder det at den bliver lidt 'melet' altså at der kommer små stykker i. Mai - 2010-04-14 09:59:18 Skal man piske fløden til flødeskum, og hvad betyder det at sovsen vil gryne? anonym - 2008-09-28 14:04:05 det er en godt hjemmeside for vis men ikke hved hvor dan man gør så bage gå ind på den godehjemmeside kogebog.dk |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne