Kiymali pide
Hovedingrediens : Blandet kød - Lam - Svin - Okse Oprindelsesland : Tyrkiet Indsendt : |
|
|
Opløs gær og sukker i mælken.
Sigt mel i en stor skål. Lav en fordybning i midten. Hæld gær, smør, 2 æg og salt i fordybningen. Ælt det til en blød dej. Sæt det til side og lade det stå og hæve. Del dejen i ens stykker på størrelse med en citron. Fyld: Brun kød og hakket løg i lidt smør. Dæk til og steg videre indtil væden er fordampet. Tilsæt salt, peber og hakket persille. Rul hvert stykke dej ud til den bliver meget tynd, på en plade med mel. Læg noget af kødet i midten af dejen, fold enderne indad. Fyldet skal være synligt. Pensel med æggeblomme, og bag i ovn ved moderart varme, indtil de er gyldne. Pensel toppene med smeltet smør, og server straks |
|
Opskriften er vist 16548 gange,
og udskrevet 332 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Kasper Mikkelsen - 2009-11-26 21:07:33 Elendig beskrivelse. Det er umuligt at få en dej som ikke smuldre. Ret trist når man har valgt lige netop denne ret til en skole opgave. Kan desværre overhovedet ikke anbefales. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne