Kiymali mantarili Ispanak
Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat Oprindelsesland : Tyrkiet Indsendt : Red : |
|
|
Skyl spinaten meget grundigt i flere hold vand. Lad den dryppe af og hak den groft. Pil løgene og hak dem fint.
Smelt smørret i en stor gryde og lad løgternene snurre deri, til de er klare. Kom det hakkede kød i og rør i det med en gaffel i ca. 5 minutter, til det skiller og skifter farve. Vend spinaten i, hæld 2 ½ dl. vand på og kog til spinaten falder sammen. Kim risene i og smag til med salt, peber og paprika. Dæmp varmen og lad det hele koge småt i ca. 30 minutter. Tilsæt mere vand, hvis det er nødvendigt. Lad yoghurten dryppe af i et kaffefilter i ca. 30 - 60 minutter. Tag den op i en skål og rør, til den er glat. Server den til spinatretten. |
|
Opskriften er vist 12549 gange,
og udskrevet 269 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne