Salviestegt laks og rosenkål med gremolata
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet Indsendt : Red : |
|
|
Læg salvieblade på begge sider af laksestykkerne.
Fisken må ikke være drysset med salt eller peber eller skyllet med vand, for så hænger bladene ikke ved.
Bland en gremolata af 2 spsk fintsnittede salvieblade, persille, citronskal og hvidløg. Kom rosenkålene i kogende letsaltet vand og kog dem knap møre. Tag dem op og kom dem straks i koldt vand. Steg laksen på begge sider i lidt olie på en teflonpande, ca. 3 min. på hver side. Tag fisken op og tilsæt lidt mere olie og varm rosenkålene i olien. Vend gremolataen og de små æbletern i. Smag til med salt og peber og server med pillede aspargeskartofler. |
|
Opskriften er vist 10376 gange,
og udskrevet 181 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne