Rumsteak - Kødstrimler af oksehalestykket med korender
Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød Indsendt : Red : |
|
|
Sæt korenderne i blød i Medoc vinen i adskillige timer.
Forvarm ovnen 200 grader. gnid stegen med hvidløg, kom temmelig meget groft peber på.
Anbring stegen i et ovnfast smurt fad, lad den stege 45 min. Efter stegning lægges stegen i et andet fad og holdes varm. I stegefadet smeltes kødsaften sammen med Medoc vingeleen, kom salt på og varm fadet i 5 min med korenderne i, tilsæt lidt smør.
Skær kødstrimlerne fri og anbring dem på serveringsfadet, kom salt på og dæk stegen med
vingeleen og korenderne. Strø klippet purløg over og server.
|
|
Opskriften er vist 8101 gange,
og udskrevet 137 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne