Skinkemousse
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Udblød husblassen i koldt vand. skær sværen af skinken og blend den sammen med cremefraichen og porrer. Knug vandet af husblassen og smelt den i en skål over vandbad.
Rør citronsaften i og vend det rundt i skinkeblandingen. Pisk fløden og vend den i. Smag til med salt og peber. Kom moussen i en form og sæt den i køleskabet i mindst 4 timer.
Dressing: Smag cremefraichen til med salt, peber og citronsaft og vend porrestykkerne i. Servering: Vend moussen ud på en bund af snittet salat eller kinakål. Pynt med med kogte æg, tomater og server flute til. |
|
Opskriften er vist 39747 gange,
og udskrevet 936 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Edith Nielsen - 2020-11-16 13:21:24 Kan mussen fryses? Anja - 2020-06-17 13:02:45 Virkelig god skinkemousse og et godt alternativ, hvis man gerne vil prøve noget andet end tunmousse Sonja N. - 2005-01-01 01:01:01 Endelig en god skinkemousse |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne