Skinkemousse

Skinkemousse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

ForretterRet : Forretter - Mousse

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Skinkemousse, billede 4 Skinkemousse, billede 1 Skinkemousse, billede 2 Skinkemousse, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 Husblas, blade
200 g.kogt røget skinke
0.5 dl.fintsnittet porre
1 tsk.citronsaft
2 dl.cremefraiche 18%
 salt
 peber
1 dl.piskefløde
 
 Pynt
2 hårdkogte æg
 tomat
 iceberg
 
 Dressing:
2 dl.cremefraiche
0.25 dl.fintsnittet porre
 citronsaft
 salt
 peber
 
Opskrift:
Udblød husblassen i koldt vand. skær sværen af skinken og blend den sammen med cremefraichen og porrer. Knug vandet af husblassen og smelt den i en skål over vandbad. Rør citronsaften i og vend det rundt i skinkeblandingen. Pisk fløden og vend den i. Smag til med salt og peber. Kom moussen i en form og sæt den i køleskabet i mindst 4 timer.

Dressing:
Smag cremefraichen til med salt, peber og citronsaft og vend porrestykkerne i.

Servering:
Vend moussen ud på en bund af snittet salat eller kinakål. Pynt med med kogte æg, tomater og server flute til.





karakterer:
Opskriften er vist 39744 gange,
og udskrevet 936 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2020-11-16 13:21:24
Kan mussen fryses?

  -   2020-06-17 13:02:45
Virkelig god skinkemousse og et godt alternativ, hvis man gerne vil prøve noget andet end tunmousse

  -   2005-01-01 01:01:01
Endelig en god skinkemousse