Deep Pan Pizza med chorizo
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opløs gæren i vandet. Bland resten sammen med vandet, gem dog mel til at ælte på.
Ælt dejen rigtig meget – og drys lidt mel på og skær et kryds og lad dejen hæve under noget cellofan en halv times tid.
Forvarm ovnen til 225 grader C. alm. ovn. Dejen rulles ud på et melet bord til størrelse på 2 bradepander og deles i 2 eller dejen deles i 2 før den rulles ud. Dejen smøres med tomat/pizzasauce og osten drysses over og chorizopølsen fordeles over. Bag i ca 15-20 minutter og reducer så varmen til 225 grader C. alm. ovn til overfladen er let brun og osten bobler og er let gylden. Tips: Der er her til 2 plader |
|
Opskriften er vist 72663 gange,
og udskrevet 1800 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (96 stemmer) |
|
Kommentarer Yvonne Hansen - 2022-07-09 14:42:54 Hej Kan jeg fryse dejen, hvis jeg ikke får brug for det hele ??? Mvh. Yvonne god pizza - 2017-12-04 10:09:42 det er den bedste pizza ever anonym - 2016-01-20 18:01:35 Jeg skal reducere varmen fra 225 grader til hvad ? Der er vist sneget sig en trykfejl ind 😉 anonym - 2009-06-18 18:42:46 tror i har skrevet forkert ved graderne man kan jo ikke ændre 225 til 225. Bobby - 2008-09-19 21:23:31 Jeg synes ikke rigtig det blev deep pan, men hvis jeg havde lavet en plade i stedet for to, så havde den været der. Men det blev to gode pizzaer. Jeg valgte dog noget andet fyld :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne