Enchilado med skaldyr
Hovedingrediens : Skaldyr - Diverse skaldyr Indsendt : Red : |
|
|
Hak hummerhalerne i halve på langs.
Lad halen blive i skallen og fjern åren
Læg halerne i en skål og pres lime over, læg hvidløgsfedene i skålen og drys med salt og peber.
Lad det marinere ca 15 minutter, fjern marinaden før hummerhalerne bruges.
Opvarm olien i en sauter eller stegepande. Tilsæt hvidløg, løg, peberfrugt, spidskommen og oregano. Kog indtil at løgene er let brunede ca 6-8 minutter. Tilsæt tomatpure i og steg med grøntsagerne. Tilsæt hvidvin, laurbærblad, salt og peber i og lad det simre. Tilsæt hummer og lad det simre videre 4-5 minutter Tilsæt rejer og kammuslinger og lad det koge videre 4-5 minutter Hvis saucen er for tør kan der tilsættes mere hvidvin. Fjern laurbærbladet og smag til med salt og peber, tilsæt koriander, rør det i og server straks Serveres med ris. |
|
Opskriften er vist 9624 gange,
og udskrevet 167 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (53 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne