Skinkecoulottesteg
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeculotte Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rids fedtlaget på coulotten og gnid den med salt og peber. Brun den i ovnen ca. 15 min. ved 250 grader C. alm. ovn. Steg den videre ved 170 grader C. alm. ovn i 30-40 minutter, afhængig af, hvor rød stegen må være i midten. Lad stegen hvile i 15 minutter inden den skæres for.
|
|
Opskriften er vist 94605 gange,
og udskrevet 1746 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (79 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-09-18 08:59:29 jeg kommer også altid hvidløg på, det smager pragtfuldt!! man kan feks servere hasselbagte kartofler til, med cremefraise dressing og salat, :-) eller flødebagte kartofler, og salat.. :-) Anni fra Lundtoft - 2009-07-27 13:16:35 Dette virker meget godt jeg prøvede det selv den anden dag og det kan klart anbefales ;-) morsingboen - 2009-05-27 16:16:31 Hvad skal der servers til? autzen - 2005-01-01 01:01:01 jeg har stukket nogle lommer og fyldt hvidløg i dem med stor succes |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne