spaghetti carbonara uden fløde
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Spaghetti Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Olivenolien hældes på panden, og baconet skæres ud i fine små terninger og brunes gyldne i olivenolien, og imens bringes vandet til spaghettien i kog. Æggene piskes let sammen i en skål.
Når spaghettien er kogt al dente, og vandet er hældt fra, hældes den på panden i den hede olie og baconet, og man rører rundt, så æggene lige akkurat stivner ved berøringen med det varme. Peber og den revne ost drysses over, man kan godt nøjes med parmesan, men hvis man blander med den stærkere pecorino (stærk, hård fåreost), bliver resultatet endnu bedre. Tips: Pecorino er en hård italiensk ost fremstillet af fåremælk, af en særlig fårerace. |
|
Opskriften er vist 233679 gange,
og udskrevet 3719 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (81 stemmer) |
|
Kommentarer Karla - 2017-03-11 18:04:26 Smager godt. Måske lidt mere bacon Anna - 2013-11-14 21:18:07 Der er ikke fløde i traditionel, italiensk carbonara. Det er noget vi selv har opfundet. mig - 2012-01-26 17:34:43 min livret:) INGEN SKAL KRITISERE DEN!!! forstået???? mig - 2010-09-20 17:13:08 i love it den er så god intet skal laves om ved den VickyJoe - 2010-05-11 15:27:14 FANTASTISK præcis som den er!! Simpelthen himmelsk! anonym - 2010-05-10 21:13:28 den mangler stadig lidt fløde men den er stdig god anonym - 2010-05-03 15:10:37 Serfølig er det en ægte italiensk opskrift! >:| Det er bare jer der er noget galt med! Janus - 2009-08-12 18:47:43 Fløden mangler - og så må ægget lige netop ikke stivne - det er det som er hele tricket. Så rigtig dårlig opskrift , vel nok mere forkert egentlig. Så mit råd er at finde en anden opskrift. Momsemor - 2009-04-28 10:05:09 Denne opskrift er ikke god, og ser også helt forkert ud på billedet. Æggene skal piskes sammen med fløde og ost, og røres i på een gang. Det bliver ægte carbonara. Dennis - 2009-02-15 16:24:37 Mangler fløde!... Og mere bacon! Ulrik - 2008-05-14 18:48:22 hvis man drikker nok bajere så smager det ok. prøv at lav den uden spaghetti, men servér den istedet på brød. så er den lækker! anonym - 2008-04-16 02:12:50 Smager sgu mystisk... ikke engang så godt som de der færdig retter man kan få....!! Mon nogen har en ægte italiensk opksrift?! Kasper - 2007-02-19 14:26:37 Prøv at tilsætte lidt skinketærn el. lign. Men klart også mere bacon! casper - 2007-02-17 16:02:34 Hæng jer ikke for meget i gram og stk Randers - 2005-01-01 01:01:01 Lækker. Kunne dog godt bruges mere bacon rikke - 2005-01-01 01:01:01 hvad med fløde??? lone - 2005-01-01 01:01:01 smager vammelt inge - 2005-01-01 01:01:01 En himmerris mundfuld Skøn ret |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne