Krydrede gulerødder
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Indsendt : |
|
|
Kom gulerødderne i en stor gryde med alle øvrige ingredienser bortset fra svesker og persille. Bring i kog under låg og kog ca. 10 min.
Vend sveskerne i og lad retten simre uden låg til al væde er absorberet og smør og appelsinsaft har dannet en blank hinde om gulerødder og tørret frugt. |
|
Opskriften er vist 18149 gange,
og udskrevet 280 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2008-07-12 20:03:43 Rigtig lækkert - men vær obs. på at indkogningen tager noget tid! Mette - 2008-05-30 07:57:21 En rigtig lækker ret - som kan gå som tilbehør til mange ting. Lækkker - Lækker Anne igen - 2007-09-29 11:18:18 I har glemt at skrive, hvornår persillen skal i, men den kan med fordel drysses ud over, når gulerødderne er kommet lagt i serveringsskål Anne - 2007-09-29 11:15:29 Det smager fantastisk - ikke mindst til kylling i kokosmælk med mango |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne