Krydrede gulerødder

Krydrede gulerødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
650 g.gulerødder i skæve stykker
1.5 dl.appelsinsaft
 revet skal af 0.5 appelsin
0.75 dl.vand
1.5 spsk.honning
20 g.smør
1 spsk.finthakket frisk ingefær
50 g.abrikoser – i strimler
50 g.svesker uden sten -halveret
1 dl.snittet bredbladet persille
 
Opskrift:
Kom gulerødderne i en stor gryde med alle øvrige ingredienser bortset fra svesker og persille. Bring i kog under låg og kog ca. 10 min.

Vend sveskerne i og lad retten simre uden låg til al væde er absorberet og smør og appelsinsaft har dannet en blank hinde om gulerødder og tørret frugt.





karakterer:
Opskriften er vist 18135 gange,
og udskrevet 280 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-07-12 20:03:43
Rigtig lækkert - men vær obs. på at indkogningen tager noget tid!

  -   2008-05-30 07:57:21
En rigtig lækker ret - som kan gå som tilbehør til mange ting. Lækkker - Lækker

  -   2007-09-29 11:18:18
I har glemt at skrive, hvornår persillen skal i, men den kan med fordel drysses ud over, når gulerødderne er kommet lagt i serveringsskål

  -   2007-09-29 11:15:29
Det smager fantastisk - ikke mindst til kylling i kokosmælk med mango