Pizzadej

Pizzadej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Pizza

Hovedingrediens : Mel - Pizzamel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.Amo pizzamel
1,8 dl.lunken vand
15 g.gær
3 spsk.olie
2 tsk.salt
 
Opskrift:
Dejen laves et døgn i forvejen. Kom lunken vand i en skål, tilsæt olie, salt og gær, rør i skålen til gæren er opløst, tilsæt mel. Ælt dejen sammen om nødvendigt tilsæt mere mel. Dejen skal være klæbrig. Del dejen i 3 portioner, og form dem til 3 kugler. Læg dem på 3 tallerkner og tildæk dem med Vita Wrap. Stil de tildækkede dejkugler i køleskabet et døgn.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Pizzadej

karakterer:
Opskriften er vist 40635 gange,
og udskrevet 665 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (56 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-01-22 00:58:29
2 dumme spørgsmål. De må være nybegyndere. Der står at den skal deles i 3 kugler og så efterfølgende rulles ud. Det er klar besked om at det drejer sig om 3 pitzzaer. Forøvrigt kan bundene fryses, så når man har en rest af eks.vis millionbøf - så smør tomatpure på bunden og bred millionbøffen over, kryd med chili,salt og peber, og drys med masser af revet ost. "Stærk" reven ost smager formiddabelt og fortrindeligt, drys med timian, bacillikum, eller hvad krydderier du kan li`.

  -   2005-01-01 01:01:01
hvor mange personer er der til?

  -   2005-01-01 01:01:01
hvor lang tid skal den hæve i hvis man ikk tar den i køleskabet i et døgn før