Grønsagslasagne
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Fryseegnet : Er fryseegnet. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 157751 gange,
og udskrevet 6431 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (69 stemmer) |
|
Kommentarer Mathias - 2016-06-19 16:29:44 Man kan fordelagtigt gøre den mere fiberrig ved at tilføje blad-/blegselleri eller afstilket spinat. Tanja - 2014-02-15 08:47:06 Super god lasagne. anonym - 2013-07-07 20:47:45 Helt utrolig lækker ret! Når man er en stor kød-elsker, så ville man tro man kom til at savne kødet, men hold da op smagen udfylder bare alle ens håb, tanker og ønsker. ! anonym - 2013-07-07 20:46:54 Helt utrolig lækker ret! Når man er en stor kød-elsker, så ville man tro man kom til at savne kødet, men hold da op smagen udfylder bare alle ens håb, tanker og ønsker. ! anonym - 2012-05-13 10:24:52 Simpelthen så lækker :) Nina M - 2010-07-15 11:41:25 Jeg plejer selv at lave hvid sovs, ved at varme mælk (hos os er det oftest skummetmælk), tilsætter revet muskatnød og salt. Herefter jævner jeg det med Maizena eller meljævning. Oftest tilsætter jeg også revet parmesan (den færdigrevede i pose), så skal man bare passe på med saltet, da parmesanen er temmelig salt i sig selv. Jeg plejer at bruge ca. en liter mælk til et lasagnefad, når jeg bruger lasagneplader, som ikke er af frisk pasta. anonym - 2010-06-11 17:43:23 gulerødderne bliver kogt færdige i ovnen, så no problemos... PN - 2010-01-07 08:13:06 Jeg forstår det ikke. Peberfrugt, champignons og squash med videre er bløde grøntsager der bliver møre på få minutter. Hvordan får man rå gulerødder stegt møre på få minutter? Jeg er sikker på hvis jeg skal lave retten ender jeg med at have bløde grøntsager og halv-rå gulerødder hvor de knaser når man bider i dem. Så skal gulerødderne koges møre først? er det glemt i opskriften eller hvorledes? yumm - 2009-09-16 00:09:22 har lavet den idag og den er super god..min søn på 11 mån player ikke spise så meget men den var han vild med. :)Anbefaler den HØJT! og jeg er sikker på at I kommer at elske den også! ;) Hans Christensen - 2009-07-12 18:30:05 Vegetar eller ej. Retten er bare så lækker. Prøv den selv. Jane Marquard - 2009-06-09 17:31:34 Virkelig lækker, det er et super godt alternativ til den almindelige lasagne. Vi spiste den med glæde og den bliver helt sikkert lavet igen. Søren Christensen - 2009-05-01 00:50:30 Smager fuldstændig fantastisk! Kan virkelig anbefales! anonym - 2009-03-12 19:54:12 I stedet for mornaysauce bruger jeg bare almindelig hvid sovs, så kan veganere også spise med: HVID SOVS: ingrdienser: 5 spsk. hvedemel 7-8 dl. soyamælk 1/2 bouillontærning 1 tsk. honning (sammen med citron giver den en god smag) En lille smule citronsaft Salt Melet piskes sammen med 2 dl. soyamælk, så kommer man resten af soyamælken i, samt de øvrige ingredienser. Det hele får et opkog. Jeg kommer også lidt honning i grøntsagerne for at tage den lidt bitre smag fra tomaterne og oven på lasagnen lægger jeg 6 skiver soyaost (kan købes i helsekosten). Sammen med lidt salat bliver den så et dejligt måltid! anonym - 2009-02-20 16:35:48 smager virkelig godt, kan anbefale at man prøver at putte aubegiener i og ærter Gæst - 2008-11-20 18:01:15 Virkelig lækker opskrift! :P Kan klart anbefales! Lea - 2008-11-10 10:14:17 Man kan købe monay sauce i Super best, kunne da også forestille mig kvickley og føtex :) ketty - 2008-10-28 17:25:45 Kan man bruge noget andet end mornaysauce - så kan veganere også spises med Kirsten - 2008-10-27 10:09:30 Morney sause kan købes i alle supermarkeder også i Netto ny i køkken - 2008-07-28 17:54:16 kan retten fryses? andrea - 2008-03-31 10:57:40 Kanon ret. Ug til den. mælk og æg må man gerne spise som vegetar, det er kun veganere der ikke må. anonym - 2008-03-31 09:34:03 hej , hvor kan man købe mornaysauce Charlotte - 2008-03-06 15:44:55 Smager virkelig utrolig godt - kan stærkt anbefales :-) anonym - 2008-01-24 14:06:49 Er der ikke æg eller mælk i monay sovs ? Betina - 2007-01-03 18:28:00 Virkelig lækker, kan klart anbefales.. ;) anonym - 2005-01-01 01:01:01 Kanon opskrift !! Selv for "ikke-vegetarer" :-) anonym - 2005-01-01 01:01:01 Smager rigtig godt anonym - 2005-01-01 01:01:01 Smager bare utrolig godt. anonym - 2005-01-01 01:01:01 Super god opskrift smager rigtigt godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne