Syltede æg med dijonnaise

Syltede æg med dijonnaise, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

HøjtidPåske

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 skallen af 4 store løg og 1 rødløg
 
10 æg
 
 Lage:
1 stykke peberrod
2 laurbærblade
2 dl.cidereddike
 salt
 Peberkorn, sorte
2 spsk.sennepskorn
 
 
 Mayonnaise:
2 dl.rapsolie
1 æg
3 spsk.grov dijonsennep
1 spsk.eddike
1 tsk.mørkt sukker
 
Opskrift:
Skræl løgene og kom skallerne i en gryde med vand. Kog dem i en halv time.

Prik æggene og kog dem i lagen i 5 min. Kom dem i koldt vand.

Lage:
Si lagen og kog den op med krydderier og eddike.

Pil æggene og læg dem i et sylteglas med lagen og krydderierne over. Lad dem trække mindst 1 dag.

Mayonnaise:
Rør en mayonnaise af olie og æggeblomme, smag til med sennepen, en smule eddike og sukker.

Spis til æggene og giv en salat til, f.eks. af frisk spinat.





karakterer:
Opskriften er vist 29232 gange,
og udskrevet 403 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2023-03-02 13:10:57
Jeg må sige, hvis man holder sig til opskriften,får man nogle aldeles fantastiske og velsmagende syltede æg - bravo..!! Æggene kan holde sig ca 3-4 uger i lagen, så hvis du laver omkring 10 stk, så passer det - man overraskes over hvor hurtigt familien går fra “ad det kan vi ikke lide” til glasset på forunderlig vis er tom…😁

  -   2020-07-20 16:27:39
Hvor længe kan syltede æg holde sig? Jeg har lavet rødbedesyltede æg, men jeg ved ikke, hvor længe æggene kan holde sig (rødbederne kan jo holde sig længe).

  -   2009-08-24 16:40:18
Det er helt hen i vejret, æggene skal være hårdkogte , pickled æg er hårdkogte og i øvrigt kan man ikke pille æggene når de kun har kogt i 5 min, de falder fra hinnanden. men hvis man vil prøve så kog 10 -15 min og tilføj evt en halv kop sukker.