Syltede æg med dijonnaise
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Højtid: Påske Indsendt : Red : |
|
|
Skræl løgene og kom skallerne i en gryde med vand. Kog dem i en halv time.
Prik æggene og kog dem i lagen i 5 min. Kom dem i koldt vand. Lage: Si lagen og kog den op med krydderier og eddike. Pil æggene og læg dem i et sylteglas med lagen og krydderierne over. Lad dem trække mindst 1 dag. Mayonnaise: Rør en mayonnaise af olie og æggeblomme, smag til med sennepen, en smule eddike og sukker. Spis til æggene og giv en salat til, f.eks. af frisk spinat. |
|
Opskriften er vist 29232 gange,
og udskrevet 403 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Haagne - 2023-03-02 13:10:57 Jeg må sige, hvis man holder sig til opskriften,får man nogle aldeles fantastiske og velsmagende syltede æg - bravo..!! Æggene kan holde sig ca 3-4 uger i lagen, så hvis du laver omkring 10 stk, så passer det - man overraskes over hvor hurtigt familien går fra “ad det kan vi ikke lide” til glasset på forunderlig vis er tom…😁 Per - 2020-07-20 16:27:39 Hvor længe kan syltede æg holde sig? Jeg har lavet rødbedesyltede æg, men jeg ved ikke, hvor længe æggene kan holde sig (rødbederne kan jo holde sig længe). hjemme kokken - 2009-08-24 16:40:18 Det er helt hen i vejret, æggene skal være hårdkogte , pickled æg er hårdkogte og i øvrigt kan man ikke pille æggene når de kun har kogt i 5 min, de falder fra hinnanden. men hvis man vil prøve så kog 10 -15 min og tilføj evt en halv kop sukker. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne