Hamburgryg med blomkål og ostesovs (Fedtfattig)
Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Grøntsagerne koges møre.
Kvark og revet ost røres sammen til sovs, som krydres med cayennepeber. Anret grønsagerne, hæld ostesovsen over, server med hamburgerryg |
|
Opskriften er vist 70459 gange,
og udskrevet 1497 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.7 (28 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2011-04-07 11:06:27 Vi prøvede at varme saucen, den skilte helt vildt, og da vi puttede osten i blev det en stor klump, så jeg ville sige at den ikke kan opvarmes. Eva - 2005-01-01 01:01:01 - Jeg satte grønsagerne med ostesovsen i 200graders ovn i ca. 4-5 min., til osten smelter. Flemming B - 2005-01-01 01:01:01 Kan ostesovsen opvarmes? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne