Krydrede gulerødder med ovnbagt laks
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet Indsendt : Red : |
|
|
Laks:
Tænd ovnen på 200°. Bland de tørre krydderier med salt og peber. Læg laksen i et smurt ovnfast fad. Pensl med lidt olie og drys med krydderblandingen. Sæt laksen i ovnen ca. 10 min. før retten skal serveres. Krydrede gulerødder: Kom gulerødderne i en stor gryde med alle øvrige ingredienser bortset fra svesker og persille. Bring i kog under låg og kog ca. 10 min. Vend sveskerne i og lad retten simre uden låg til al væde er absorberet og smør og appelsinsaft har dannet en blank hinde om gulerødder og tørret frugt. Drys med bredbladet persille og server med ovnbagt laks og ris. |
|
Opskriften er vist 24970 gange,
og udskrevet 502 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne