Krydrede gulerødder med ovnbagt laks

Krydrede gulerødder med ovnbagt laks, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Laks:
500 g.laksefilet delt i 4
1 spsk.knust spidskommen
1 tsk.knuste korianderfrø
0.5 tsk.knust kanel
0.5 tsk.knust cayennepeber
 lidt olie til pensling
 
 Krydrede gulerødder:
650 g.gulerødder i skæve stykker
1.5 dl.appelsinsaft
 revet skal af 0.5 appelsin
0.75 dl.vand
1.5 spsk.honning
20 g.smør
1 spsk.finthakket frisk ingefær
50 g.abrikoser – i strimler
50 g.svesker uden sten -halveret
1 dl.snittet bredbladet persille
 
Opskrift:
Laks:
Tænd ovnen på 200°. Bland de tørre krydderier med salt og peber. Læg laksen i et smurt ovnfast fad. Pensl med lidt olie og drys med krydderblandingen. Sæt laksen i ovnen ca. 10 min. før retten skal serveres.

Krydrede gulerødder:
Kom gulerødderne i en stor gryde med alle øvrige ingredienser bortset fra svesker og persille. Bring i kog under låg og kog ca. 10 min.

Vend sveskerne i og lad retten simre uden låg til al væde er absorberet og smør og appelsinsaft har dannet en blank hinde om gulerødder og tørret frugt. Drys med bredbladet persille og server med ovnbagt laks og ris.





karakterer:
Opskriften er vist 24970 gange,
og udskrevet 502 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu