Osso buko
Hovedingrediens : Oksekød - Ossobuco Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kødet vendes i mel tilsat salt og peber og brunes, evt. af nogle gange.
Tages op.
Grønsager hakkes og brunes i margarine. kogende vand, tomatpuré og laurbærblade tilsættes. Kødet lægges tilbage. Småkoges under låg i 2-3 time til kødet er godt mørt. Smages til med citron skal. salt og peber. Serveres med kartoffelmos eller ris. |
|
Opskriften er vist 96079 gange,
og udskrevet 4100 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (39 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-04-08 13:02:00 Smager skide godt. Harly - 2010-04-13 13:31:19 giv hinden et par snit inden bruning, så er kødet nemmere at arbejde med Gurli. - 2009-10-29 17:01:27 Det smager virkelig godt Per - 2009-09-05 20:57:52 Ja det kan godt laves i ovn, men gryden skal ikke have plastgreb eller andet som kan smelte. Du kan også lægge det hele over i et ovnfast fad med låg. 63lj - 2005-01-01 01:01:01 kan det laves i ovn |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne