Osso buko

Osso buko, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Ossobuco

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Osso buko, billede 4 Osso buko, billede 1 Osso buko, billede 2 Osso buko, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4-5 stk.okseskank i skiver
1 spsk.hvedemel
 peber
 salt
50 g.margarine
 
200 g.løg
200 g.gulerødder
200 g.selleri
1 l.vand
70 g.tomatpure koncentreret
2 laurbærblade
 persille
 
0.5 citron skallen heraf
 
Opskrift:
Kødet vendes i mel tilsat salt og peber og brunes, evt. af nogle gange. Tages op.

Grønsager hakkes og brunes i margarine. kogende vand, tomatpuré og laurbærblade tilsættes. Kødet lægges tilbage. Småkoges under låg i 2-3 time til kødet er godt mørt.

Smages til med citron skal. salt og peber.

Serveres med kartoffelmos eller ris.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Osso Buco

karakterer:
Opskriften er vist 96066 gange,
og udskrevet 4100 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (39 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-04-08 13:02:00
Smager skide godt.

  -   2010-04-13 13:31:19
giv hinden et par snit inden bruning, så er kødet nemmere at arbejde med

  -   2009-10-29 17:01:27
Det smager virkelig godt

  -   2009-09-05 20:57:52
Ja det kan godt laves i ovn, men gryden skal ikke have plastgreb eller andet som kan smelte. Du kan også lægge det hele over i et ovnfast fad med låg.

  -   2005-01-01 01:01:01
kan det laves i ovn