Lammeleverpostej
Hovedingrediens : Lammekød - Lammelever Højtid: Jul Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opbagning:
Der laves en opbagning af margarine, mel og mælk. Køler mens resten laves. Kødblanding: Spæk, lever og løg køres 2 gange gennem kødhakker. Æg og krydderier røres i. Til slut vendes opbagningen i. Bages i vandbad ca. 1 time ved 175 grader C. alm ovn. Serveres lun med ristede champignon og bacon til groft brød. Tips: Der bliver lige godt 2 liter. |
|
Opskriften er vist 56271 gange,
og udskrevet 1585 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2022-04-24 13:24:48 Hvis man ønsker en mere smørbar leverpostej som kold kan melet halveres eller hel undlades. anonym - 2005-01-01 01:01:01 supergod - let at lave. Vi har nu lavet den for andet år i træk og ungerne har allerede taget lovning på at vi skal lave den samme også næste år når vi får lam. Den er specielt god nybagt, men kan godt blive en anelse tør efter et par dage i køleskabet. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne