Plumkage
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Højtid: Jul Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hak fyldet og bland det med 1 spsk. af melet.
Rør blødt fedtstof og sukker godt sammen. Rør æggene i et ad gangen. Bland mel, bagepulver og reven appelsinskal og rør det i skiftevis med rom. Rør fyldet i. Kom dejen i en velsmurt randform (ca. 2,0 l). Bag kagen ca. 1 time ved 175 grader C. alm. ovn. Sigt et tyndt lag flormelis over den kolde kage. Tips: Kagen kan også glaseres med glasur af flormelis og appelsinsaft. Appelsinsaft kan erstatte rom i kagen. |
|
Opskriften er vist 53352 gange,
og udskrevet 991 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Mette L - 2019-12-31 10:40:12 Har også bagt denne kage i mange år til jul. Det er en supergod opskrift. Jeg bager den altid i en aflang sandkageform - og altid med en god kvalitetsrom fra barskabet. Martin Møldrup - 2017-12-23 15:03:24 Har lavet denne kage hvert år siden 2009. Elsker den dog uden rom. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne