Solbærsauce
Hovedingrediens : Bær - Solbær Indsendt : |
|
|
Kom solbærrene i en gryde med æbleeddike, olivenolie, honning, laurbærblad og lidt frisk kværnet peber.
Tilsæt 1 dl vand og varm det hele igennem 3-4 min.
Smag til med mere eddike/honning, salt og evt. peber.
Tilsæt mere vand hvis det koger for kraftigt ind.
|
|
Opskriften er vist 16362 gange,
og udskrevet 209 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer peterzen - 2007-08-20 13:13:07 Er der nogen som har ideer til hvad man kan servere denne sauce til? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne