Italiensk kuvertbrød
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Rugbrød Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Fluten skæres i 1 1/2 cm skrå skiver. Olie og hvidløg røres sammen og brødene pensles. Halvdelen af skiverne drysse med ost og strimlet tomat. Den anden halvdel ristes uden fyld. Brødskiverne ristes i ovnen ved 250 grd. i 4-5 minutter. Pesto og olivenpasta smøres på de varme ristede brød.
|
|
Opskriften er vist 21412 gange,
og udskrevet 252 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne