Indisk kylling

Indisk kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Oprindelsesland : Indien

IndienIndsendt :      Red :
Indisk kylling, billede 4 Indisk kylling, billede 1 Indisk kylling, billede 2 Indisk kylling, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 kyllinger (små)
1 løg
2 fedHvidløg
75 g.smør
0.5 tsk.estragon, tørret
0.5 tsk.Muskatnød, stødt
0.5 tsk.rosmarin, tørret
0.5 tsk.timian, tørret
0.5 tsk.karry
0.5 tsk.nelliker, stødt
0.5 tsk.ingefær
15 mandler
 salt
 
 Salat:
 grøn salat
 forårsløg
 porre
 grøn peberfrugt
 avocado
 lucernespirer
 olie
 estragoneddike
 
Opskrift:
Halver kyllingerne og læg dem i en smurt, ikke for stor bradepande. Hak løg og hvidløg meget fint og bland det i smørret sammen med krydderierne. Smør blandingen på kyllingestykkerne og sæt bradepanden i en 225 grader varm ovn i ca 50 min. Dæk evt. med folie. Striml salaten og skær forårsløget i meget tynde skiver. Hak porre og peberfrugt fint og skær avocado i terninger. Kom lucernespirerne i og hæld dressingen over. Drys kyllingerne med smuttede, hakkede mandler og server starks sammen med salaten.





karakterer:
Opskriften er vist 70102 gange,
og udskrevet 997 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (17 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
smager godt