Æbleskiver uden æg
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Jul Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Gæren røres ud i lidt af den lunkne mælk. Alle ingredienser blandes, og dejen piskes sammen, til den er ensartet. Sæt den til hævning et lunt sted ½ times tid.
Varm æbleskivepanden op, kom lidt smeltet smør i hvert hul, og fyld dem halvt op med dej. Når æbleskiven er begyndt at stivne på undersiden, vendes de, så de bliver runde. Varmen skal være så tilpas, at æbleskiverne bliver gennembagt, samtidig med at de bliver gyldne. Jo hyppigere du vender/triller dem under bagningen, jo rundere bliver de. |
|
Opskriften er vist 138112 gange,
og udskrevet 3812 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (32 stemmer) |
|
Kommentarer michael wessberg - 2018-11-25 22:05:11 Det var en god opskrift Det er blevet fine Dennis Vogelius - 2017-12-07 17:26:29 Prøvede denne opskrift, men der er et eller andet, der bare ikke var godt. Lavede 2 pander, og resten af dejen og de færdige æbleskiver gik til hønsene :( Maria - 2013-01-19 19:57:19 Meget tung dej. De var meget rå indeni selvom de havde været på panden meget længe. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne