Kinesisk sur sød sovs
Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Olie Oprindelsesland : Kina Indsendt : Red : |
|
|
Sauter grøntsager og hvidløg i olie. Tag grøntsagerne fra og gem dem evt. til en suppe.
Hæld alle de øvrige ingredienser undtagen frugtblandingen og maizenaen i en gryde. Lad dem koge i 10 minutter. Tilsæt den udrørte maizena. Tilsæt den afdryppede frugtblanding sammen med nogle skefulde af saften fra dåsen. Varm forsigtigt sovsen igennem før servering. Tips: Velegnet til kylling og svinekød |
|
Opskriften er vist 46690 gange,
og udskrevet 751 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (7 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-02-02 13:01:12 Har den rød farve, eller er den lys? anonym - 2010-11-20 16:18:27 den må kunne laves nemmere Tina - 2005-01-01 01:01:01 Har smagt. Nem at lave. Passer til stort set alt mad. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne