Piroger med svinekød
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : |
|
|
Dej:
Opløs gæren i væsken til dejen. Tilsæt de øvrige ingredienser til dejen og ælt det til en smidig dej, som hæver et lunt sted, ca. 30 minutter Rul dejen tyndt ud på et meldrysset bord, og skær den ud i kvadrater. Bland ingredienserne til fyldet, og smag det til. Fordel fyldet ligeligt på dejkvadraterne, og fold dem sammen. Frituresteg dem, til de er gyldne. Tips: Piroggerne skal ikke laves for store. Dejen "vokser" når den frituresteges. Lav evt. lidt mere dej, så der helt sikkert er nok til kødfyldet. Der kan anvendes lidt mindre krabbekød end angivet. |
|
Opskriften er vist 16789 gange,
og udskrevet 238 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Marie - 2008-12-14 16:18:15 Skal kødet brunes af før det kommes på?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne