Skinkepiroger
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke Indsendt : Red : |
|
|
Mælken lunes og gæren udrøres heri. Margarinen smuldres i melet. Mælk,
salt og æg tilsættes og dejen æltes sammen. Stilles til hævning et
lunt sted ca. 1 time. Skinke og æg hakkes og fyldet røres sammen,
eller de røde pølser skæres i passende stykker. Dejen deles i to.
Udrulles tyndt og udskæres efter en tallerken 12 - 15 cm i diameter.
Ca. ½ spsk. fyld el. en pølse lægges på hver cirkel. Kanterne pensles
med æg, foldes over hinanden og trykkes sammen i enderne. Pirogerne
stilles på en plade med sammenføjningerne opad. Efterhæver ca. 10 min.
Pensles med æg.
Bagetid;15 - 20 min. ved 225 grader.
|
|
Opskriften er vist 23640 gange,
og udskrevet 606 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (10 stemmer) |
|
Kommentarer mette - 2005-01-01 01:01:01 vi syndes den er meget kedelig, der mangler noget moi igen - 2005-01-01 01:01:01 den her er lidt bedre men de er allesammen pizze gode- altså opskrifterne.. jeg kan STÆRKt anbefalde doi den..! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne