Possin
Hovedingrediens : Kylling - Poussin - Poussiner Indsendt : |
|
|
De klargjorte grønsager lægges i bunden af et ildfast fad med nogle smørklatter og krydres med lidt timian. Poussinerne smøres med smør, krydres med salt og peber og lægges oveni fadet. Hønsebouillonen tilsættes og det hele steges i ovn ved 200°C i 1 time. Serveres med flutes.
|
|
Opskriften er vist 20609 gange,
og udskrevet 601 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne