Rødvinsfondue (Fedtfattig)
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Rødvin Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
|
|
Vinen opvarmes til kogepunktet med laurbærblad og peberkorn. Hældes på fonduegryden som sættes over varmen inde ved bordet.
Tips: Rødvinsfondue bruges i stedet for den fede olie |
|
Opskriften er vist 29039 gange,
og udskrevet 608 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (46 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-05-14 18:02:39 kyllingebryst er også super godt til kyllingebryst. Kødet blir så mørt at det næsten smelter på tungen.... Rikke - 2005-01-01 01:01:01 prøv med hamburgerryg det smager fantastisk Jens - 2005-01-01 01:01:01 Tilsæt andre friske krydderurter samt en god sjat okse- eller kalve fond, for en kraftigere og mere varieret smag. Prøv også at tilsætte en sjat cognac. Denne fondue er bedst til mørkt kød, så som okse, lam, kalv, krydret pølse eller vildt, da den er for kraftig til lyst kød og skaldyr. john - 2005-01-01 01:01:01 En dejlig afveksling fra den tunge olieduft |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne