Rødvinsfondue (Fedtfattig)

Rødvinsfondue (Fedtfattig), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Fondue

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Rødvin

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 flaskerødvin
1 laurbærblad
5-6 sorte peberkorn
 
Opskrift:
Vinen opvarmes til kogepunktet med laurbærblad og peberkorn. Hældes på fonduegryden som sættes over varmen inde ved bordet.

Tips:

Rødvinsfondue bruges i stedet for den fede olie





karakterer:
Opskriften er vist 29039 gange,
og udskrevet 608 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (46 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-05-14 18:02:39
kyllingebryst er også super godt til kyllingebryst. Kødet blir så mørt at det næsten smelter på tungen....

  -   2005-01-01 01:01:01
prøv med hamburgerryg det smager fantastisk

  -   2005-01-01 01:01:01
Tilsæt andre friske krydderurter samt en god sjat okse- eller kalve fond, for en kraftigere og mere varieret smag. Prøv også at tilsætte en sjat cognac. Denne fondue er bedst til mørkt kød, så som okse, lam, kalv, krydret pølse eller vildt, da den er for kraftig til lyst kød og skaldyr.

  -   2005-01-01 01:01:01
En dejlig afveksling fra den tunge olieduft