Bernaise
Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Bouillon Indsendt : Red : |
|
|
Kom æggeblommerne i en blender (ikke foodprocessor) tilsæt essens, lidt salt og peber. Lad blenderen køre lidt.
Smelt smørret og kog lidt vand. Hæld langsomt smørret i blommerne, mens blenderen kører hele tide. Når alt smørret er i hældes vandet i langsomt, mens blenderen fortsat kører. Hæld sovsen i en skål og tilsæt evt. lidt dild (tørret eller finthakket frisk). |
|
Opskriften er vist 25438 gange,
og udskrevet 356 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.7 (23 stemmer) |
|
Kommentarer C. Larsen - 2009-10-21 22:17:48 prøv at kigge på tv3/kokkekampen - der bruges overhovedet ingen essens, men laves HELT fra bunden. Det er den absolutte beste bernaisesauce - lavet ud af råmaterialer hele vejen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne