Bernaise

Bernaise, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Bouillon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3 æggeblommer
75 g.smør
0.75 dl.vand
 1 t bearnaise essens
 salt
 peber
 evt. dild
 
Opskrift:
Kom æggeblommerne i en blender (ikke foodprocessor) tilsæt essens, lidt salt og peber. Lad blenderen køre lidt.

Smelt smørret og kog lidt vand. Hæld langsomt smørret i blommerne, mens blenderen kører hele tide. Når alt smørret er i hældes vandet i langsomt, mens blenderen fortsat kører.

Hæld sovsen i en skål og tilsæt evt. lidt dild (tørret eller finthakket frisk).





karakterer:
Opskriften er vist 25438 gange,
og udskrevet 356 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.7    (23 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-10-21 22:17:48
prøv at kigge på tv3/kokkekampen - der bruges overhovedet ingen essens, men laves HELT fra bunden. Det er den absolutte beste bernaisesauce - lavet ud af råmaterialer hele vejen.