Souffle Nougat
Hovedingrediens : Diverse produkter - Nougat Indsendt : Red : |
|
|
Fløde koges op med sukker, nougat og marven af vanillestangen, piskes ud i opbagningen, bages igennem til en glat dej.
Dejen afkøkes, æggeblommer røres i et ad gangen. Stift piskede hvider vendes heri: ¼ dej vendes forsigtigt i hviderne, røres let. Hviderne vendes med resten af dejen. Massen fyldtes i sukkerstrøget smørsmurte små kuvertskåle. Bages i ovn nederst ved 200 gr. i ca 20-25 min. Man kan pudrer den med flormelis og glaseres i salamander/grill. Serveres straks med tilbehør. |
|
Opskriften er vist 12926 gange,
og udskrevet 175 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer lisser - 2010-11-06 13:54:40 jeg tror der skal stå 5 dl. fløde i setdet for sødmælk Christian - 2007-02-02 09:12:19 hvor meget fløde skal der bruges |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne