Fyldte sommermakrel med solbærsauce og salat
Hovedingrediens : MakrelFisk - Makrel Indsendt : Red : |
|
|
Skær hovedet af makrellene og træk indmaden ud uden at beskadige bugen.
Den gode fiskehandler gør det gerne.
Drys salt og peber i bugen på fiskene. Bland løg, hvidløg og basilikum og fyld blandingen i bugen på fiskene. Ca. 10 min før servering steges makrellene i olivenolie for jævn varme på en teflonpande, ca. 4 min. pr. side. Solbærsauce: Kom solbærrene i en gryde med æbleeddike, olivenolie, honning, laurbærblad og lidt frisk kværnet peber. Tilsæt 1 dl vand og varm det hele igennem 3-4 min. Smag til med mere eddike/honning, salt og evt. peber. Tilsæt mere vand hvis det koger for kraftigt ind. Fordel saucen på 4 tallerkner og læg en stegt makrel på hver tallerken. Server med nye kartofler og salat. Salat: Riv salatbladene i grove stykker. Skær gulerødderne i skiver. Fjern kernerne fra agurken og skær den i tern. Kom de øvrige ingredienser i salaten, rør dressingen sammen og hæld den over salaten. |
|
Opskriften er vist 16502 gange,
og udskrevet 453 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne