Vanille souffle
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : Red : |
|
|
Smør og mel afbages og afkøles let.
Fløde koges op med sukkeret og marven af vanillestangen, piskes ud i opbagningen, bages igennem til en glat dej.
Dejen afkøkes, æggeblommer røres i et ad gangen. Stift piskede hvider vendes heri: ¼ dej vendes forsigtigt i hviderne, røres let. Hviderne vendes med resten af dejen. Massen fyldtes i sukkerstrøget smørsmurte små kuvertskåle. Bages i ovn nederst ved 200 gr. i ca 20-25 min. Man kan pudrer den med flormelis og glaseres i salamander/grill. Serveres straks med tilbehør. |
|
Opskriften er vist 22475 gange,
og udskrevet 293 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer 2017 - 2017-11-18 07:32:45 Og hvor kommer vanilien ind ????? >Le´ cheff!< - 2010-02-21 19:18:05 Jeg vil selv sige jeg er ret go til at følge og forstå opskrifter!:D men jeg kan simpelthen ikke forstå hvad man skal! :O forfærdelig opskrift og forklaring! Jens - 2007-06-27 17:38:26 Meget dårlig forklaring!!! X - 2005-01-01 01:01:01 Skal der bruges fløde eller mælk? Rikke - 2005-01-01 01:01:01 Der står at fløden skal koges op, men hvilken fløde??? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne