Vanille souffle

Vanille souffle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10

Varm DessertRet : Varm Dessert - Dessert souffle

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
5 dl.sødmælk
100 g.sukker
100 g.smør
100 g.mel
10 æggeblommer
10 stiftpiskede æggehvider
1 Vaniljestang
Opskrift:
Smør og mel afbages og afkøles let. Fløde koges op med sukkeret og marven af vanillestangen, piskes ud i opbagningen, bages igennem til en glat dej.

Dejen afkøkes, æggeblommer røres i et ad gangen. Stift piskede hvider vendes heri: ¼ dej vendes forsigtigt i hviderne, røres let. Hviderne vendes med resten af dejen. Massen fyldtes i sukkerstrøget smørsmurte små kuvertskåle.

Bages i ovn nederst ved 200 gr. i ca 20-25 min. Man kan pudrer den med flormelis og glaseres i salamander/grill. Serveres straks med tilbehør.





karakterer:
Opskriften er vist 22469 gange,
og udskrevet 293 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-11-18 07:32:45
Og hvor kommer vanilien ind ?????

  -   2010-02-21 19:18:05
Jeg vil selv sige jeg er ret go til at følge og forstå opskrifter!:D men jeg kan simpelthen ikke forstå hvad man skal! :O forfærdelig opskrift og forklaring!

  -   2007-06-27 17:38:26
Meget dårlig forklaring!!!

  -   2005-01-01 01:01:01
Skal der bruges fløde eller mælk?

  -   2005-01-01 01:01:01
Der står at fløden skal koges op, men hvilken fløde???