Blomkålgratin
Hovedingrediens : Kål - Blomkål Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 175604 gange,
og udskrevet 7407 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (31 stemmer) |
|
Kommentarer Marianne i Nice - 2016-02-27 18:28:17 Kog sagerne - lidt bacon imellem - en ostebecamel over - 50 min i ovnen . et voila! Jørn - 2011-12-02 18:03:02 0,5 blomkål er det= ½ eller 1/5 (en femtedel)? 0,75 dl. er det 3/4 dl eller mener du 750 centiliter= 75 dl? det bliver enten en meget lille portion til 2 personer eller en meget tynd "dej" Dennis - 2010-10-27 13:55:31 Vil lige sige at det er ikke den optimale måde at lave Blomkålgratin du skal jo ikke lave en Blomkålgratin så det er en dej. og den ser godtnok tør ud. Pigen der elsker at bage og lave mad.. - 2008-07-22 19:03:14 Rigtig god.. bliver meget bedre med lidt reven skinke i. Jeg vil helt klart lave det igen. Per - 2008-05-03 10:39:36 Jeg plejer altså ikke at bruge skaftet til at piske med *G* anonym - 2008-04-27 14:41:27 Per for pokker. Få det piskeris skiftet. Der er revner i skaftet, og det er rene bakteriereder. Klumme Maj - 2007-11-14 13:37:34 Den er bare et hit her i hjemmet Bnet Thykjær - 2005-01-01 01:01:01 Lad være med, at kikke til gratinen når den er sat i ovnen. Kold luft vil få den til at falde sammen. Brug minutur til kontrol |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne