Kyllingepate

Kyllingepate, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

PålægRet : Pålæg - Pate

Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.kråse og hjerte
250 g.kyllingebryst med skind
250 g.kyllingebryst uden skind
150 g.kyllingelever
150 g.løg
15 g.smør eller margarine
30 g.hvedemel
2 æg
1 dåse(80 g) champignoner med lage
1 spsk.salt
0.25 tsk.peber
0.25 tsk.timian
0.25 tsk.Herbes des Provence
 
 Gele:
4 Husblas, blade
2.5 dl.and
0.25 hønsebouillonterning
1 par dråber kulør
 
 
Opskrift:
Kog kråser og hjerter i 2 timer. Brug halvanden dl af vandet til pateen. Indstil ovnen på 150 grader. Hæld en liter vand i bradepanden. Hak kråser, hjerter, lever og kyllingebryst med skind én gang gennem kødhakkeren. Skær kyllingebryst uden skind i tern. Hak løgene og brun dem lidt. Rør alle ingredienserne sammen til en fars. Kom farsen i patéform og bag den ca. halvanden time. Prik i den - når kødsaften er klar, er patéen gennembagt. Eller mål med et stegetermometer i midten af patéen, ved 80 grader er den færdig. Sæt patéen til afkøling. Geléen laves ved at sætte husblasen i blød i 10 minutter i koldt vand. Opløs den derefter i kogende vand. Tilsæt bouillon og kulør. Hæld den kogende gele over patéen. Pynt med f.eks. champignoner og tørret rød peber.





karakterer:
Opskriften er vist 34305 gange,
og udskrevet 492 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu