Indbagte pølser i butterdej
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær hver plade i 5 stykker på den lange led, butterdejen snos om pølserne, butterdeken kan evt. pensles med æg først, så er den nemmere at sno om pølserne.
Læg stykkerne på en plade med bagepapir, pensl med æg og drys sesamfrø over. Bages ved 225 grader C. alm. ovn i ca. 13 minutter. Serveres med sennep og ketchup. Tips: Der kan også bruges almindelige pølser, de skal bare halveres først |
|
Opskriften er vist 108746 gange,
og udskrevet 811 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (42 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne