Indbagte pølser i butterdej

Indbagte pølser i butterdej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 30 stk.
FrokostRet : Frokost - Pølsehorn

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Indbagte pølser i butterdej, billede 4 Indbagte pølser i butterdej, billede 1 Indbagte pølser i butterdej, billede 2 Indbagte pølser i butterdej, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
6 Butterdej, Plade 1 pakke butterdejsplader vejer 450 gram og indeholder 6 plader
30 Brunchpølser En brunchpølse vejer ca. 25 gram stykket.
   
  Pensling:
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
  Pynt:
Sesamfrø 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
   
Opskrift:
Skær hver plade i 5 stykker på den lange led, butterdejen snos om pølserne, butterdeken kan evt. pensles med æg først, så er den nemmere at sno om pølserne.

Læg stykkerne på en plade med bagepapir, pensl med æg og drys sesamfrø over.

Bages ved 225 grader C. alm. ovn i ca. 13 minutter.

Serveres med sennep og ketchup.

Tips:

Der kan også bruges almindelige pølser, de skal bare halveres først





karakterer:
Opskriften er vist 108717 gange,
og udskrevet 810 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (42 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 16879 (4018 kcal)
KJ pr. stk. 562 (133 kcal)
Vægt ialt 1270 gram
Vægt pr. stk. 42 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1329 KJ (316 kcal)
Protein 10.4 gram
Fedt 24.2 gram
Kulhydrat 14.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu