Indbagte pølser
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rør gæren ud i det lunkne vand. Lav en dej af den udrørte gær og de
resterende ingredienser. Rul dejen ud til en cirkel med en kagerulle og del
i 16 dele gennem midten.
Læg en cocktailpølse (Ikke fra dåse) på hver del, der rulles fra den brede ende mod spidsen. Hæver 10-15 minutter Pensles med æg og bages 15 minutter ved 220 grader C alm. ovn. |
|
Opskriften er vist 101503 gange,
og udskrevet 2504 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (36 stemmer) |
|
Kommentarer linda - 2009-02-27 17:51:16 Nu har jeg ikke lavet dejen endnu, men der er en tendens til at putte for meget mel i dej herhjemme, for det har man lært. Dej må gerne være meget klistret. For at forhindre dejen i at hænge fast, drysser man rullen og hænder undervejs med mel mens man forarbejder den. Det kræver lidt øvelse og tager måske lidt længere tid, men så bliver resultatet også godt. brødet bliver mere saftigt og holder længere, end normalt brød med ekstra mel i. Men det siger næsten også sig selv... Jeg ville bare dele ud af mine erfaringer, ikke være bedrevidende :) anonym - 2009-02-17 16:09:07 skal dejen ikke hæve inden den rulles ud? Mathilde - 2008-07-07 15:55:13 Jeg brugte brunch-pølser i staedet for, og det blev rigtigt godt. HUSK det ekstra mel - ellers duer det ikke. Rigtig god opskrift :) Amalie Svane - 2008-06-18 21:03:05 DE ER DE BEDSTE!!! tøserne! - 2008-03-21 10:53:32 mmm... vi har aldrig smagt noget bedre, de var helt perfekte, alt passede og de smagte rigtig godt, kan sakkens anbefales til alle. Super! michelle C. - 2007-10-31 14:45:07 super opskrift det var lige den jeg ledte efter Fru Zedeler - 2007-05-01 11:04:29 Der mangler mel for at dejen kan rulles ud, brug ca 250g og lidt ekstra til bordpladen. TIP ! Prøv brunchpølser i stedet for Cocktailpølser Birgitte - 2007-02-01 13:17:00 De er altså bare gode Thomas - 2005-01-01 01:01:01 Super opskrift - knægten har lige fået en ny yndligsret simon - 2005-01-01 01:01:01 jeg lave dem i går og nu laver jeg dem igen DE ER BEDST Til marie : - 2005-01-01 01:01:01 Du kunne jo have skrevet hvor meget mel og salt du så syntes der skulle i ? marie - 2005-01-01 01:01:01 der er lidt for meget salt og lidt for lidt mel ellers er det en ok opskrift Michelle - 2005-01-01 01:01:01 Det er de bedste pølsehorn i verden!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne